مواد لازم:
پیاز / 2 عدد (یکی خرد شده، یکی حلقهای)
سیر / 2 قاشق چایخوری کاملا ریز شده
فلفل دلمهای قرمز / یک عدد ریز شده
قارچ تازه / یک پیمانه خرد شده
گوجه فرنگی / یک عدد خرد شده
هویج / دو عدد خرد شده
مرغ چرخ کرده / 900 گرم
تخم مرغ / یک عدد
خمیر وسط نان تازه / نصف پیمانه
چاشنی برگ بو
نمک و فلفل / به مقدار لازم
طرز تهیه:
1- ابتدا کبابپز را روی حرارت متوسط از پیش گرم کنید و سطح بیرونی آن را کمی چرب کنید.
2- درون یک تابه ، مقداری روغن اسپری کنید و آن را روی حرارت متوسط قرار دهید ، سیر و پیاز را درون آن ریخته، تا زمانی که طلایی رنگ شوند آنها را تفت دهید.
3- فلفل دلمهای، قارچ، گوجه فرنگی و هویج را به تابه اضافه کنید، سپس آنها را در جایی قرار دهید و بگذارید کاملا خنک شوند.
4- حال در یک کاسه بزرگ، مرغ و سبزیجات را با هم مخلوط کنید و تخممرغ و خمیر وسط نان و چاشنی را برای طعمدار کردن، به آنها اضافه کنید و همه را با هم مخلوط کنید و آنها را به صورت پاته درآورید.
5- پاتهها را روی کبابپز مشبک که قبلا کمی چرب شده قرار دهید و هر طرف آنها را 5 تا 6 دقیقه کباب کنید.
6- لایه درونی نانها را کمی سرخ کنید و روی هر کدام از آنها یک عدد پاته قرار دهید و روی آن ها یک عدد پیاز حلقهای بگذارید و میل کنید.